Rakennus-, saneeraus-, siivous- ja kiinteistö­huolto­palvelut Turusta

Meillä on monta tapaa palvella yrityk­siä ja vakuutus­yhtiöitä Varsinais-Suomen alueella

A-Kiinteistö­control Oy:n käsiin voit huoletta uskoa niin vahinko­saneeraukset kuin muut kohteesi korjaukset, kiinteistöhuoltotyöt ja siivoukset aina porras­siivouksista erikois­siivouksiin. Teemme myös asbesti- ja muita kartoituksia sekä näytteiden­ottoja esimerkiksi ilmasta ja materiaaleista, toimittaen niin ikään tarvittavat raportit.

Olemme VAR-auktorisoitu (Vahinkoalan Auktorisointi­ryhmä) vahinkoalan urakoitsija. Monitaitoinen, koulutettu tiimimme on yritysten ja vakuutus­yhtiöiden palveluksessa Turusta Raisioon, Naantaliin, Kaarinaan sekä muualle Varsinais-Suomeen. 

Palvelumme

Solmimme mielellämme asiakkaidemme kanssa sujuvia vuosisopimuksia koskien esimerkiksi siivousta tai kiinteistön­huoltoa. Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous, jos sinulla on jo mielessäsi palvelut, joiden toteutukseen tarvitset ammattilaista!

Ota yhteyttä »

Jälkivahinkojen torjunta ja hälytystyöt

Vahinkopalvelumme vastaa 24/7

A-Kiinteistöcontrol Oy:n  henkilökunta on suorittanut Suomen JVT- ja kuivausliikkeiden liitto Ry:n koulutuksen, ammattitaitoa pidetään yllä lisäkoulutuksin sekä yrityksen omilla koulutuksilla. Vahingon sattuessa olette ammattimaisissa käsissä ja lisävahingot vältetään.

  • Palo, vesi- ja myrskyvahingot
  • Hätäsiivoukset
  • Tukkeutuneiden viemäreiden avaukset
  • Ilkivaltavahinkojen korjaukset

Vahinkopalvelun päivystys 24h 044 556 1116

Vahinko­palvelun päivystys 24 h 044 556 1116