Kiinteistösi kunnossa­pito – aina kokeneessa otteessa

A-Kiinteistö­control Oy yritys- ja vakuutus­yhtiöiden palveluksessa jo vuodesta 1989

Vuonna 1989 perustettu kotimainen yhtiömme on vuosikymmenten saatossa kasvanut 40 henkilön yritykseksi, joka on JVT-liiton (Suomen JVT- ja Kuivaus­liikkeiden Liitto ry) kouluttama ja VAR-auktorisoitu (Vahinkoalan Auktorisointi­ryhmä) vahinkoalan urakoitsija.

Aluksi vahinkoalan saneerauksiin keskittynyt yhtiömme tekee tänä päivänä paljon muutakin rakentamisen saralla. Palvelemme monipuolisesti yritys- ja vakuutus­puolen toimijoita paitsi urakoimalla korjaus- ja rakennus­kohteissa myös suorittamalla näytteenottoja ja laatimalla raportteja. Teemme myös kiinteistön­huoltotöitä Raision alueella, ja tarjoamme siivous­palveluja. Rakennuspuolen toimistomme palvelee Turussa ja kiinteistöhuollon Raisiossa.

Alan parhaaseen palveluun pyrkien

JVT-liiton jäsenenä seuraamme työssämme ahkerasti liiton laatimia toimintatapoja. Näin ollen kouluttaudumme säännöl­lisesti ja seuraamme aikaamme saavuttaaksemme parhaan mahdollisen tietotaidon kaikissa vahinko­palveluissa. Vaalimme ammattitaidon korkeaa tasoa tietysti jokaisessa työssä, mitä asiakkaidemme kiinteistön kunnossapito tai huolto vaatii. 

Miksi me? Koska meillä on:

  • pitkä kokemus
  • luotettavat, avoimet toimintatavat
  • väkevä ammattitaito
  • ripeä kyky reagoida vahinkojen sattuessa
  • kotimainen osaaminen

Muun muassa näitä ominaisuuksia asiakkaamme toiminnassamme arvostavat. Jos sinäkin kiinnostuit kiinteistön kunnossapito- tai huolto­palveluistamme, tutustu sivuillamme niihin tarkemmin tai ota saman tien yhteyttä! 

Ota yhteyttä »

Olisitko kiinnostunut työsken­telemään meillä?

Lähetä hakemus täältä »

Vahinko­palvelun päivystys 24 h 044 556 1116